خورشت قیمه

مواد لازم:
250 گرم گوشت گوساله یا گوسفند
80 گرم لپه خام
1 عدد پیاز
2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
2 عدد سیب زمینی متوسط
3 عدد لیمو عمانی
1 قاشق سوپخوری گلاب
1/2 قاشق چایخوری دارچین
زعفران دم کرده به مقدار لازم
شکر به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
روغن کنجد پرنـــد به مقدار لازم
ابتدا پیاز را در روغن کنجد سرخ کرده و بعد از اینکه پیاز کاملا طلایی شد زرچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم.سپس رب را اضافه کرده و خوب با پیاز تفت میدیم تا رب سرخ شود.گوشت قیمه ای را اضافه کرده و فقط کمی تفت میدهیم تا رنگش برگردد بعد از تفت دادن گوشت، لپه خام را هم اضافه میکنیم.لیمو عمانی را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا خورشت 1 ساعت دیگر با لیمو عمانی بجوشد.
بعد از 1 ساعت لیمو عمانی هارو از خورشت بیرون میاریم و به خورشت نمک، زعفران و دارچین اضافه میکنیم و بهش زمان میدیم تا جا بیوفته و غلیظ بشه.
حالا خورشت قیمه خوش طعم و خوش عطر و بوی ما آماده است. روی خورشت را با سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و سرو میکنیم.