اسپاگتی

اسپاگتی
مواد لازم:
اسپاگتی خشک 300 گرم
روغن کنجد پرنـــد به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/3 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
پودر آویشن 1/2 قاشق چایخوری
ابلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : داخل قابلمه ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن کنجد بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید ، پس از به جوش آمدن آب اسپاگتی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های اسپاگتی به هم نچسبند. ماکارونی را پس از 5 – 7 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید.
پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن کنجدتفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود ، در ادامه نمک ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر مقداری آبلیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
ته قابلمه مقداری روغن کنجد ریخته و دانه های کنجد را اضافه کنید سیب زمینی های حلقه شده را روی دانه های کنجد قرار دهید مقداری اسپاگتی اضافه کرده و مواد را بین اسپاگتی ها بریزید لایه آخر را با ماکارونی پوشش دهید و پودر آویشن را روی آن بپاشید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت 35 – 45 دقیقه ماکارونی دم بکشد.
پس از پخت اسپاگتی را از روی حرارت بردارید ، در قابلمه را بردارید و 10 دقیقه صبر کنید تا اسپاگتی کمی خنک شود سپس در ظرف برگردانید و بهمراه سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نکته ها : در زمان آبکشی اسپاگتی را زیاده از حد نجوشانید تا خمیر نشود و همچنین رشته های اسپاگتی را با آب سرد کاملا بشویید و از هم جدا کنید ، در صورت تمایل برای خوشرنگ تر شدن اسپاگتی1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده به مایه اسپاگتی اضافه کنید.